Newsfeed

Skanners: Veteran band with no intention of stopping their race…..

Skanners – Back To The Past

Skanners is one of the most important Italian Heavy Metal band since 1982! Actually they are one of the longest-running and beloved band of the Italian Metal scene with a career that now comes close to four decades, Skanners have no intention of stopping their race. Following their successful album Temptation released on Alpha e Omega Records, today the band reveals a new single, Back To The Past.

The song has been chosen by the band for its clear references to the past, without nostalgic feelings, but a proud look at a story that will see its end when the time comes. Certainly not soon.

Joy and pain, sweat and fatigue, disappointments and satisfactions: feelings that make a band’s career something unique and true. This is what Skanners want to celebrate together with their fans. For the video the band worked with the famous video maker Stefano Mastronicola, who used some rare photos taken from the band’s historical archive.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*