Newsfeed

Yacobs: With solo vehicle….

Yacobs - Beautiful

Ulf Jacobs usually plays in the band Argos, but he obviously has many musical ideas that do not fit in Argos. What does he do then? Easy! Hans starts the band Jacobs. The line-up:

Ulf Jacobs (Argos) – vocals, drums, CR78, keyboards, piano, recorder
   With
Thomas Klarmann (Argos, Superdrama) – bass
Sascha Conrad – guitars
Bogáti Bokor Ákos (Yesterdays) – guitars, bass, backing vocals
Kari Jacobs – backing vocals
Kecskemeti Gábor – flute

Beautiful is the new album from Yacobs and the title fits with the concept of Yacobs, melancholic prog with pop sensibility. The track Truth Of Dare (Song For Tina),

German project Yacobs is as above mentioned the solo vehicle of drummer Ulf Jacobs. He is or has been a member of bands such as Bad Penny, Mutabor, Timeless And Friends, Martingo, Lousy Lovers and Argos, and have contributed on solo albums by artists such as Samira, Rico Florczak and Axl Makana. For his own material he chose the artist moniker Yacobs, and since 2001 he has released five full length productions. Beautiful is the sixt release. The 2018 track The Back Of My Head,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*