Newsfeed

Isabel De Sade: Italian revolution?

Isabel De Sade – Undivided From Desire

Between 1740 and 1814, Donatien Alphonse François, Marki De Sade, lived. He was a French aristocrat, revolutionary politician, philosopher and author, famous or notorious for his libertarian lifestyle and and the origin of the term sadism. More than 200 later, it is the band Isabel De Sade who is trying to be revolutionary with their music, but certainly totally without Marki De Sade’s extreme lifestyle fortunately. Italian alternative metal four-piece Isabel De Sade have published three new lyric videos to promote their brand new EP, Undivided From Desire, available for free on their Bandcamp page:

The track Wrong Choice are connected by a unique meaning and also with original visual arts, where digital illustrations took life to enhance the storytelling behind the music.

I shouldn’t have listened to you

I shouldn’t have believed you

I should have imagined

That I should have not trusted you

I shouldn’t have listened to you

I shouldn’t have believed you

I should have imagined

That I should have not trusted your fuckin’ words

Your words slip away

I already know this story

And I’m sure to know how it’s going to end

And keep waiting won’t help anyone

You didn’t know how to choose

And now you collapse

You can keep holding on but you’ll fall

The words that you denied

The scars that feed my hate

Ascending rays of light

These are the jaws that bite my fate

You didn’t know how to choose

And now you collapse

You can keep holding on but you’ll fall

And so you lost what you had

You’re a wrong, wrong choice

Isabel De Sade

When old memories emerge, only a moment and everything has changed.

What shouldn’t you have believed?

The track Not Even You,

When old memories emerge, only a moment and everything has changed.

Undivided From Desire is recorded at The Convent Studio – Livio Boccioni and  ocals recorded in the studio of Brendan Paolini. Mixing & mastering by Paolo Rossi (Studio Waves) and artwork ep by Strx (drawings),Silvia Porfiri (post-production) & Alexios Ciancio (layout) and band logo Isabel De Sade by Mirco Vanzini. Special thanks to: Federico Chicco Sabbatini.

The track Burn Again, Only a moment and everything, everything has changed, nothing around me is sure anymore.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*