Newsfeed

Urfeind: With no robes, no roleplay….

Urfeind - Wraiþaz

Urfeind is an anti-cosmic black metal project from Germany with a strong devotion to the thursian path. The founder of the band is Skadwaz (vocalist, guitarist, bass player). Apart from that there is and will be no fixed lineup or membership for the band. Every role in the band can change or rotate. The EP Wraiþaz was released two days ago via Online Music Stores and later the physical CD via Avgrundsklanger. Wraiþaz is translated from proto Germanic wrath.

The name Urfeind is a German word and can be roughly translated with Arch Enemy. It´s a metaphor for the thurisan god Loki. Urfeind is the militant, hard and deep religious answer of thursian Black metal. No robes, no roleplay.

Tracklist:

Nine to Zero

Void

Anthem of Decay

Inner Rampage

Band name & songs for the first release was finished four years ago. The first album was entitled Swartaz Dagana (Black Dawn) released March 25th, 2018 via Sturmglanz Black Metal Manufaktur. Second album was Þurisabloþa (Thursian Blood) released February 21st, 2020 via Vamamarga Conjurations.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*