Newsfeed

Kaskadeur: With touches of krautrock and unpredictability…..

Kaskadeur - Uncanny Valley

Museum FLUXUS + in Schiffbauergasse is Potsdam’s first museum of modern art, while Kaskadeur is no museum Potsdam’s heavy prog rock band formerly known as Stonehenge. Kaskedeur is a band drenched in power pop and makes extravagant breaks and with hook lines countered and rushing noise ecstasies surprised with jazzy solo parts

Vaibhav Jain from Ear Munchies states, «A ruckus of buzzing particles meshed together with a live in the moment attitude, touches of krautrock and unpredictability. After you wrap your head around that, drench this in an organ bathed atmosphere and you have what is collectively known as Kaskadeur». Uncanny Valley is the latest offering from Kaskadeur.

Tracklist:

1. _valleywaltz (1:06)

2. Uncanny Valley (3:21)

3. [least_mean_squares] (0:32)

4. Flashback Fatkids (5:49)

5. apply_physics() (0:42)

6. Part of Your DNA (4:20)

7. snarc’51 (0:57)

8. The Death of Basic Trust (5:57)

9. #nearest_neighbor(searching): (0:56)

10. Spacegear Awayteam (7:01)

11. Bonzen Haben Alles (5:33)

Total Time 36:14


Line-up:


Enrico Semler – guitar / vocals

Johannes Walenta – organ / synths

Michael Paukner – bass

Ole Fischer – drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*