Newsfeed

SDI: Speed metal from Osnabrück….

SDI - Violence

Next month the German veterans SDI will re-release their 1989’s album Mistreated(remastered). Their new video for the track Violence is now available and include original video footages from 89’s.

This remastered edition of “Mistreated” is set to be release on April 30th with a new booklet, including several unpublished pictures, liner notes.

Tracklist:

01. The Deal

02. Night Of Tears

03. Violence

04. Mercy

05. We Want More

06. Kiss Ass

07. Never

08. Mother

09. Mistreated

– – – Bonus tracks – – –

10. I Don’t Mind *

11. In The Ass *

12. Looking Good

13. Mad World

14. SDI

Years active: 1986-1991, 1992, 2014-present.
S.D.I. stands for Satan’s Defloration Incorporated.

Albums:

Satans Defloration Incorporated Full-length 1986
Bloodsucker Demo 1986
Sign Of The Wicked Full-length 1988
Mistreated Full-length 1989
Metal Attack Vol. 2 Split 1990
Ballrun Demo 2017 Demo 2017
80s Metal Band Full-length 2020

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*