Newsfeed

Picturebooks: With rock’n’roll circus stretches across Europe…..

Picturebooks - Rebel

Gütersloh is an industrial city with large companies such as Miele and Bertelsmann. I addition the primalblues duo The Picturebooks is from Gütersloh and they announce their new song and video, Rebel feat. Grammy award winning vocalist Lzzy Hale of Halestorm which was released on Friday, May 14th. The stunning video was filmed in Nashville and Berlin by The Pisturebooks and Lzzy Hale.

«Rebel started out as an idea with Lzzy in mind and quickly surpassed everybody´s expectations. Lzzy tapped into something really special with both lyrics and vocal performance and when we heard her voice on the track for the first time we were totally blown away! Give this one a listen at full volume and be ready to be floored», states Picturebooks about the new track.

 Additionally, Picturebooks have just announced their long-awaited On The Road Again Tour 2022. The rock’n’roll circus stretches across Europe and the UK, and will finally bring the duo’s fascinating performances back to the masses. The track Howlin Wolf,

After relentlessly touring their last two albums worldwide with over 350 shows in the last three years The Picturebooks went back to their very own recording studio, boosting with inspiration and self-confidence. The goal was to add a new vibe to their music while still keeping true to The Picturebooks sound aesthetic. They used their new-found inspiration to work harder on the production of The Hands Of Time and to experiment with their signature sound and even introduced new instruments such as piano or tubular bells. The track Electric Nights,

They handcrafted some of their own percussion instruments as well, which they will be taking on the road with them to further spice up their energetic live shows. The Hands of Time is about accepting and celebrating nothing but the truth, the ups and downs of life, the tears and laughter and the deep friendship between the two band members Fynn Grabke (vocals, guitar) and Philipp Mirtschink (drums).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*