Newsfeed

Enemy Inside: Symbolize a new chapter of the band….

Enemy Inside – Release Me

German modern metallers Enemy Inside released a brand new single Release Me on May 21st via ROAR! Rock Of Angels Records. The band already revealed the artwork of the single, which shows singer Nastassja Giulia in an edgy white look.

Release Me is going to follow up their previous two bangers, Crystallize and Alien which came out in January & March. Both of them were promising and symbolize a new chapter of the band and their second album which will be out this summer!

The tracks Crystallize and Alien,

Enemy Inside are:

Nastassja Giulia (Vocals)

Evan K (Lead Guitar)

David Hadarik (Rhythm Guitar)

Dominik Stotzem (Bass)

Feli Keith (Drums)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*