Newsfeed

Aeternitas: Miss ScarRed completes the new line-up…..

Aeternitas – Haunted Minds

The incredible German metal lady Miss ScarRed completes the new Aeternitas line-up.

With her amazing rock voice and her astonishing stage performances Aeternitas are very well prepared for the post-pandemic gigs-to-come and future album productions.

Aeternitas statement:

«We’re delighted and also very proud to announce Miss ScarRed as our new female singer. We believe that her strong voice – in combination with Alex – will take us to a new level of powerful voices in Symphonic Metal».

Aeternitas are preparing a Facebook Q&A live session on Saturday 24th July 2021 to introduce Miss ScarRed officially to the fans. Additionally, this live stream shall also feature Alex and Miss ScarRed, performing acoustic versions from a selection of Aeternitas songs. Finally, Aeternitascan also share that a brand-new song is in preparation! This new single Shadows will be released in Autumn 2021, with an extraordinary vocal performance from Miss ScarRed.

1.            Destiny  05:10    

2.            Fountain of Youth            04:13    

3.            The Unforgivable Sin       03:49    

4.            The Birthmark    04:21    

5.            Castles in the Air              04:54    

6.            Fallen Innocence              04:29    

7.            The Ring              03:42    

8.            Another Day       04:46    

9.            The Beautiful      04:05    

10.         The Final Path    04:11    

11.         My Haunted Mind            04:24    

Total time:48:04              

Aeternitas album Haunted Minds was the last effort from the Germans.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*