Newsfeed

Caronte: With an occult and ritualistic context….

Cxaronte - Black Flames Of Maion

The lyric video for new single Black Flames Of Maion from the band Caronte is out now.

Italian occult-doom metal act Caronte has just released the video, available at this link, for their Summer Solstice single Black Flames Of Maion featuring Austrian Our Survival Depends On Us. Both bands have shared the stage several times and both are on the Van Records roster

Caronte has also announced a new EP, to be released in March 2022, which will contain this and three other singles, each will feature a new special guest.

The next tracks will be released at the next Equinox and the next Solstices until March 2022.

The choice stemmed from the occult and ritualistic context in which the band moves, and which it has been carrying on for more than 10 years. Caronte will embark on a European tour in March 2022. with Dool, and Secrets Of The Moon.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*