Newsfeed

Even Flow: Garner universal acclaim from fans.

Even Flow – Ray Of Light

The track Ray Of Light, and the band behind that song is Even Flow,

Credits:

Filmed, directed and edited by Joni Teppo

Artwork by Eddy Talpo

Recorded by Emanuele Di Ascenzo at Deanathor’s Studio in Rome

and Brian Maillard at the Solid Vision Studio in Cagliari

Keyboards by Alessandro Bertoni at Keystone Studio,Los Angeles

Mixed and Mastering by Michele Guaitoli at the Groove Factory in Udine

Produced by Pietro Paolo Lunesu & Giorgio Lunesu

Music & Lyrics by Pietro Paolo Lunesu

Even Flow are:

Giorgio Lunesu — Drums
Marco Pastorino — Vocals

Pietro Paolo Lunesu — Guitars
Luca Negro — Bass

Even Flow is a progressive metal band that formed in the late 1990s by the brothers Pietro Paolo (guitar) and Giorgio (drums).

In 2008, the band released their first debut EP Dream Weaver’ which continues to garner universal acclaim from fans and critics.

In 2011, the band returned to the studio to record their first album Ancient Memories that reveals a more mature and eclectic sound where Fabrizio Di Sarno joins in (Paul Di Anno and Angra) on keyboards and Jani Loikas (Nocturnal Winds) on bass. The three years old track Infinity,

 The album has received positive feedback on the international scene, and, thanks to this, Even Flow was selected from over 2,000 bands to participate in the final contest of the Sweden Rock Festival.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*