Newsfeed

Visionoir: Shows us new impressive soundscapes…..

Visionoir - The Second Coming

Today Permafrost offers some very, very good progressive avantgarde metal from Italy!

The mastermind Alessandro Sicur shows us new impressive soundscapes, projecting himself toward personal and original experimentations of avantgarde sounds, electronics and metal sub-genres.

Alessandro comments: Great news! I’m very pleased with this new course of Visionoir, starting with the new single Lost In A Maze: I finally got to collaborate with other musicians and the vocals of Fabio Vogrig really give this track a whole new dimension in comparison to my previous mostly instrumental works. Enjoy it and stay tuned because this year is going to be really exciting!

Tracklist and guest musicians:

1. Lost in a Maze (Fabio Vogrig, vocals)

2. The Snooping Shadow (Alessandro Seravalle, vocals)

3. The Vulture Eye (Alessandro Seravalle, vocals)

4. Breathless (Fabio Vogrig, vocals)

5. Horror Vacui (Clarissa Durizzotto, sax)

6. They Speak by Silences

7. No More (Alessandro Seravalle, vocals)

8. Born Like This

9. Silent Sea

10. The Second Coming (Clarissa Durizzotto, sax)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*