Newsfeed

Nanaue: With freedom of writing, creativity, passion for storytelling.

Nanaue - 28IF

Nanaue is a band, a song, a record. Nanaue is freedom of writing, creativity, passion for storytelling. 28 IF is the new album from Nanaue and the album is written, arranged, played, and produced by Nanaue (Emiliano Deferrari and Matteo Nahum) in different places between Italy (Genoa, Rome, Tortona), Spain (Valencia) and Belgium (Brussels). Woodwinds recorded at Elefante Media Estudio (Valencia) by Pablo G. Schuller assisted by Carles Rodenas Martínez.

Brass recorded at Orange Studio (Samassi – Cagliari) by Simone Frau. Drums recorded at Green Hill Studio (Rome) by Simone Asilo. Mixed at The Little Kitchen Studio (Valencia) by Matteo Nahum. Mastered at Schuller Sound (Valencia) by Pablo G. Schuller. Cover photo by Geert De Taeye. Portrait photos by Enrica Laneri and Miguel Esteller Nadal. Artwork by Paco Company (Estudio Ítaca, Valencia).

Tracklist:

1. Summwhere (5:06)

2. Sumac Said (4:28)

3. Down The Rabbit Hole (4:06)

4. Che Boludo (3:41)

5. The Shortest Story (4:25)

6. Lancashire (6:58)

7. Daybreak (4:51)

8. Devil’s Lighter (4:11)

9. What Is Left (3:39)

10. Instrumental (1:39)

11. Confident Boy (4:17)

12. The Blind, The Deaf (6:05)

13. 28IF (0:49)

Total Time 54:15

Emiliano Deferrari: vocals, guitars, bass

Matteo Nahum: guitars, piano keys, programming, choirs

With:

Alessandro Inolti: drums

Daniele Pinceti: bass

Marco Machera: bass

Laura Navarro: violin

Stefano Cabrera: cello

Magdalena Martinez Marco: flute

Ana Rivera Aguirre: english horn

Alba González Ruiz: bassoon

Cecilio Vilar Alpuente: clarinet

Elisa Montaldo: piano

Maurizio Floris: alto and bass saxophone

Emanuele Contis: tenor saxophone

Adriano Sarais: trumpet

Christian Marras: bass

Nanaue gives thanks for the blessing of music, the truthfulness of art and life as their fertile carrier. It took nearly 11 years from imagining the first song to writing these final notes. This record has been written in different places and times and came to fruition with the support of many people who are an essential part of our lives. Nanaue wants to thank all of them (you know who you are!) and all the musicians, technicians, family members and friends who put their heart in this record with us. Special thanks go to Daniele Pinceti, Simone Asilo, Alessandro Inolti, Marco Machera (our third ears) and to Bruno Cimenti. Very special thanks to Claïs Lemmens.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*