Newsfeed

Cyrax: With a mixture of musical paradoxes and stylistic oxymorons!

Cyrax - Truemetal

Italian experimental progressive metal combo Cyrax are proud to present the video for Truemetal,, track taken from their album Experiences out via Wormholedeath.

Experiences is out on all digital platforms, and is for all those listeners who want to be surprised about the infinite ways of metal. The track Dorian Gray,

Experiences was mixed at Ivory Tears by Alessandro Del Vecchio (Jorn, Hardline, Edge Of Forever).

The band comment:

«It is with deep pride that after five years of silence we are preparing to release a new album with a new label.  Experiences, like the title suggests, is a mixture of musical paradoxes, stylistic oxymorons, a cauldron where we have inserted the most disparate genres: Celtic, death metal, thrash, jazz fusion, rock prog, bluegrass and.. Stravinsky! ».

«The label that believed the most in our project is Wormholedeath and we are very proud of that. See you on the road soon! ».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*