Newsfeed

Susurro: Experimental death/thrash metal.

Susurro - Erratic

German death/thrash metal band Susurro released their debut album Erratic. The release was recorded in AKS Studios, and mixed/mastered by Andy Lux. The album artwork is by Caio Caldas from City: São Paulo.

Susurro was formed in 2019 at Allmersbach, Germany by Jack Skaner (vocals/guitar). Soon after Mr. Six-Ell (bass) and Winzent Walace (guitars/keyboard) joined the band and the lineup was completed. The band released their first 2 singles No Way Out and Ghost Rider in 2019, the single Hateful in 2020 and the single Leopard Does`t Change It`s Spots in 2021.

1. 00:00. Intro

2. 02:20. Burning in Flame

3. 08:32. Erratic

4. 15:01. Revense is Mine

5. 20:07. Eye for Eye

6. 25:58. Tambora

7. 30:42. Leopard Doesn’t Change its Spots

8. 35:08. No Way Out

9. 41:06. Ghost Rider

 In the small village of Allmersbach near Backnang, surrounded by brass music and gospel choir, something new must come. The band Susurro was raised on the day of the work on 1.5.2019 from the baptism. Jack Skaner has done many band experiences and played many other bands. Winzent and Mr.Six were really excited about Jack’s energy and idea and join the band right away. Without further ado, the band Susurro was founded. This is how we work on the first album. The first single No Way Out was officially be released on 9.8. Released.

​The music of Susurro gives off a fat trash metal sound with electronics influences: Jack Skaner who founded the band in 2019 is the head of the band and composes the songs in his homestudio in Allmersbach in the valley near Stuttgart. Hard and loud, sometimes with bluesy entry. Jack Skaner plays the guitar and sings.

Lineup:

Jack Skaner – Vocals, Guitars

Winzent Walace – Guitars, Keyboards

Mr. Six-Ell – Bass

Danny Sinclaer – Drums

Country: Germany

Genre:  Experimental death/thrash metal

Release Date: January 7th, 2022

Label: Independent

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*