Newsfeed

Luca Di Gennaro: Music lover and videogame addicted!

Luca Di Gennaro - The 2nd Coming

Luca Di Gennaro is an Italian musician and The 2nd Coming, which is the name of his first instrumental solo album about to be released, is a journey between classical progressive rock, psychedelic soundscapes, electronic music, metal, orchestral, trance, latin, ambient and much more. Di Gennaro is on the album supported by five musical friends and among them well-known Alfonso Mocerino from Temperance, Starbynary and Virtual Simmetry).

Di Gennaro is according to himself, «Soul Secret keyboard player, computer engineer, music lover and videogame addicted! ».

Tracklist:

1) Chasing Next

2) The Spiteful Lair

3) Shannon Tree

4) Into the Rainfall

5) Route 24

6) Climb

7) A Rose in the Sand

8) The 2nd Coming

Line-up:

Luca Di Gennaro (Soul Secret)

   With

Alfonso Mocerino (Temperance, Starbynary, Virtual Simmetry) – acoustic drums

David Wise – sax solo (4)

Maria Barbieri, Stefano Festinese and Frank Cavezza – guitar solos (8)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*