Newsfeed

Neon Zeon: Mix 8-string guitar sounds with blast beats, polyrhythms and catchy passages.

Neon Zeon – Astral Bliss

What about some progressive death metal today?  The band Neon Zeon from Germany offers such a music. The band released the album Astral Bliss01-10-2021, and the music is FFO Voivod, Death, Eisregen The new record Astral Bliss contains 7 songs and Shinzo King is the longest with over 13 minutes of running time.

The album has a cinematic feel due to the presence of an intro and outro on almost all tracks.Recorded at the home studio of Joe Amped. The record was mixed at the beginning of 2021 by Kai Stahlenberg of Kohlekeller Studios, Germany.

Tracklist:

1. Frozen

2. Kabuki Kill

3. Dillinger

4. Sweaty Palms

5. Hunter

6. Darwin Award

7. Shinzo King

Neon Zeon mix 8-string guitar sounds with blast beats, polyrythms and catchy passages.Fabes crowns this Metal melange with deep growls and hysterical screams.

Line-up:

Fabes – vocals

Fernst – drums

Lepra – bass

Joe Amped – guitar

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*