Newsfeed

Caronte: With third single.

Caronte – Solar Void At Yule

Caronte featuring Schammasch drop lyric video for new single Solar Void Of Yule. Italian occult-doom metal act Caront`s Solar Void Of Yule, Is the third single released during the last year by Carote. Every Solstice and every Equinox, a song has been released, and with the next one in the Spring Equinox, the track list will be complete. It will be a 4-track EP to be published by Van Records. The choice stemmed from the occult and ritualistic context in which the band moves, and which it has been carrying on for more than 10 years.

The effort was recorded by Mattia Mazzeo at Big Pine Creek Studios and mastered by Tore Stjerna at Necromorbus Studio.

Every Solstice And Every Equinox, a song has been released, and with the next one in the Spring Equinox, the track list will be complete. It will be a 4-track EP to be published by Van Records. The track Cauldron Of Ecstatic Loneliness (feat. Fides Inversa).

The choice stemmed from the occult and ritualistic context in which the band moves, and which it has been carrying on for more than 10 years.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*