Newsfeed

Chronomaster Project: With a perfect mix of experience and excitement.

Chronomaster Project - The Android Messiah

Chronomaster Project is a science fiction tale that contains current issues and several surprise!

Chronomaster Project new album is entitled The Android Messiah and this is a classic prog metal rock opera album. Epic and with many musicians and many very good and different vocalists to sing and fit in the different songs with different contents. Among the vocalist Amanda Somerville and Mark Boals.

The Chronomaster Project was born from the desire of Fabio Rancati and Lele Mr. Triton to create a project which combines a high quality story with great music in a metal opera able to narrate the deeds of the Chronomaster. The arrival of Luigi, Giorgio, Enrico, Carlos, Leonardo and Douglas completed the lineup, in a perfect mix of experience and excitement.

Tracklist:

1 . The Mission

2 . The End Of My World?

3 . The Ancient Throne Of Tessev V .

4 . The Invaders’ Chronicle Part 1: Wecameinpeace

5 . The Last Man Office

6 . The Invaders’ Chronicle Part 2: In Hoc Signo Vinces

7 . Generation Clash

8 . Revenge Of The Last

9 . The End Of Your World

10 . Nothing Left To Lose

Line-up:

Enrico Erk Scutti: vocals

Fabio Rancati: story, producer

Lele Mr Triton: keyboards

Luigi Jamundo: rhythm guitar

Giorgio Novarino: bass

Carlos Cantatore: drums

Leonardo Porcheddu: lead guitars

Douglas R. Docker (Docker’s Guild): lyrics

   With

Mark Boals: vocals (1)

Vicky Psarakis: vocals (3)

Amanda Somerville: vocals (4)

Snowy Shaw: vocals (5)

Gianluca Mastrangelo: vocals (6)

Mike Mills & Chris Boltendhal: vocals (7)

Nina Osegueda: vocals (8)

Marcela Bovio: vocals (10)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*