Newsfeed

Bäd Influence: Includes a vampire-themed cover song.

Bäd Influence – Wolfs Moon

Bäd Influence were formed in 1992 by Julia & Mark. A few years later Felix, Woko & Volli joined the band. The band offers vamphyriz heavy metal from Germany and are FFO Metallica, Misfits, Danzig, Slayer, Overkill, Kiss, Die Ärzte.

The 7th album of the Hamburg Vampyres, Bäd Influence was released in the year of their 30th anniversary, it features 13 heavy, hard and melodic tracks in English and German.  Recorded by Julia at Misch`n Possible Studio. Mixed and mastered by Jörg Uken at Soundlodge Studios (Anvil, Suicidal Angels, Dew Scented, God Dethroned, Izegrim).

Cover art & layout by Lars Paukstat (Paragon, Torment, Kneipenterroristen). Includes a vampire-themed cover song of the famous German band Die Ärzte.

Tracklist:

1 Seven Deadly Strings

2 Dead Kennedy

3 El Nombre De La Bestia

4 Trouble

5 Revelation 13

6 Blut ist Leben

7 Dein Vampyr

8 Wolfs Moon

9 Saint Prowley

10 Verlust

11 Sweet Nightmares

12 Ghetto Love

13 The End

Line-up:

Mark – Vocals

Julia – Guitar, Backings

Woko – Guitar, Backings

Felix – Bass, Backings

Volli – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*