Newsfeed

Firpo Chompeavy: With a powerful sound and technical riffs.

Firpo Chompeavy - Cry For A Mechanical Black

The band Firpo Chompeavy and the lyric video Titans Cry For A Mechanical Black,

Titans Cry For A Mechanical Black is a track taken from Firpo Chompeavy’s album Smoking 45, out via Wormholedeath worldwide.

«A nonsense song is a type of song written mainly for the purpose of entertainment using nonsense syllables at least in the chorus. Such a song generally has a simple melody and a quick (or fairly quick) tempo».

Firpo Chompeavy is an experimentalm metal/ stoner band from Italy. Smoking 45 is the band’s debut album and contains 11 tracks. To blend the different musical influences of the band the songs are a mix of stoner, psychedelic, hardcore and metal. With a powerful sound and technical riffs the band has found its own style. The track Fighting With A Stool.

Tinnitist says, «Heavier, louder and weirder than Clutch, this crew of Italian / Scottish stoner-metal oddballs play it anything but straight on their impressively outsized debut album».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*