Newsfeed

City: City say goodbye to their fans!

City - De Letze Runde

De LHtze Runde (The Last Round) is the new album from the German band City, and here are the track Wir haben Wind Gesät (We Have Sown Wind).

De Letze Runde is the fourteenth release from City, and the first album Fenster came back in 1978!

Syas, «The anniversary year will also be a loud one: There will be a current album with new songs throughout, MDR will be shooting a documentary and recording an anniversary concert, a new band biography will be released and last but not least City will be on the stages that mean their world to them. With all the euphoria about the planned birthday activities, there is also a drop of bitterness. Both the tour and the album are called The Last Round and it will be: City say goodbye to their fans and companions in the anniversary year. The very last City concert (and therefore a must-attend date) will take place on December 30th, 2022 in the Mercedes-Benz Arena in Berlin.

Track list:

CD 1

Die Hymne (Come Together)

ww.youtube.com/watch?v=Jc6vIagXpNQ

Tanz mit mir

Wir Haben Wind Gesät

Die Sonne geht auf

Is’ soweit

Ja, ich lebe

Ticket nach Athen

Die glorreichen Zwei

Apokalypso

Aus der Ferne 2.0

Du hast mich berührt

Nach Hause

CD 2

Die erste Runde – Medley

Mit offenen Armen

Am Fenster

War gut

Klarer Fall (Born In The Gdr)

z.B. Susann

Glastraum

Casablanca

Wand an Wand

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*