Newsfeed

Reternity: Most mature, and at the same time most intense work.

Reternity – Cosmic Dreams

When I search on You Tube on the band the two first link I found is some very dull kind of RB music that sound awful. Searching for Reternity – Cosmic Dreams this shows up!:

With Cosmic Dreams, the Swabians around masterminds Carsten Sauter and Stefan Zörner present their third, most mature, and at the same time most intense work. The track Untamed Hearts,

On the new album, which will be released worldwide on 15 July via MDD Records, the band surprises with a departure from the rather thrash-influenced predecessors to high-class arranged and produced tracks, which still unite all the trademarks that have made the band so far. Melody, heaviness and variety between the otherwise so rigid pigeonholes of metal also written in capital letters in 2022 by Reternity.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*