Newsfeed

Mortician: Monoton skrekk

Mortician - House by the Cemetery

Det er oktober og snart Halloween. Halloween handler om skrekk, og her er et band som er skrekkelig. Hvis man er en death metalsnobb, så er dette bandet skrekkelig dårlig. Mange death metalfans dyrker den klassiske tykke og skitne lyden mange death metal band hadde på 90-tallet, men det kommer til Mortician, så blir det fort for mye for dem. Men fuck snobbene, jeg liker min death metal overdrevent stygg og jævlig. Jeg liker at man ikke kan høre forskjell på gitar og bass, at vokalen er så dyp og utydelig som overhode mulig og alt smelter sammen til en tykk smørje. Jeg kan ikke huske et eneste riff fra denne EP-en fra 1995 siden de er nesten ikke-eksisterende, men jeg husker at jeg likte det. Låtene er knapt et minutt lange, og når de er lengre så er det fordi de blir åpnet med et lydklipp fra en eller annen b-skrekkfilm som nesten bestandig er lengre enn selveste låten. Trommene er en trommemaskin som er programmert til å spille monotone blast beats uten stans.

Dette er en tykk suppe av death/grind på sitt mest hjernedøde, og det fanger opp stemningen i b-skrekkfilmer som har mer blod enn handling perfekt. Dette er med andre ord en bra EP hvis man ikke er en pingle. Dette er perfekt for en voldelig og grusom Halloween. Liker du denne EP-en, så sjekk ut resten av deres diskografi. Alle utgivelsene er praktisk talt identiske (med unntak av lydklippene som blir brukt), men allikevel får man ikke nok. Så lenge man liker det groteske og det ubehagelige er Mortician en sikker vinner.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*