Newsfeed

Infestdead: Florida death metal fra Sverige

Infestdead - Hellfuck

Etter den korte EP-en «Killing Christ» i 1996, så kom debutalbumet «Hellfuck» ut året etterpå. I likhet med på EP-en, så består bandet kun av Dread og Dan Swanö. Dread på vokal, mens Dan Swanö er ansvarlig for det instrumentale. Også i likhet med EP-en, så går de inn for å høres ut som en ekstra aggressiv Deicide. Det er skikkelig drittøff death metal hele veien fylt med hat og blasfemi rettet imot Gud og de kristne.

Alle låtene ligger under to minutter og er raske som faen. Riffene og trommene sier klart og tydelig i fra at dette er musikk man kan headbange til. Det er to små pauser i fra brutaliteten og headbangingen i form av to atmosfæriske spor. Fire hvis man inkluderer introen og outroen. Fem hvis man tar i betraktning at tittelsporet er ganske treg med et fokus på en mørk stemning. Utover det, så er «Hellfuck» det brutale og energiske angrepet man ønsker fra et death metalalbum med den tittelen.

Er du ute etter svensk death metal som høres ut som om den er i fra Florida, så er dette det perfekte albumet for deg. Det har den rette balansen av brutal og catchy slik som mange av de klassiske albumene fra den scenen hadde. «Hellfuck» er absolutt verdt å spore opp for en hver fan skikkelig death metal.

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*