Newsfeed

Blood Duster: Jævlig bra grindcore

Blood Duster - Fisting the Dead

Blood Duster er et råtten og stygt grindcoreband fra Australia. Det er snakk om rask og hard grindcore med en god dose death metal. Lyrikken fokuserer selvsagt på blod, tarmer, seriemordere og syk sex. Nå høres det ut som jeg beskriver et goregrindband, men goregrind er for det meste mer midttempo og ganske groovy, mens Blood Duster er raske og mer old school grindcore. Det er selvsagt partier som er midttempo, men de går fort over til hyperraske utbrudd av voldelig grindcore. Både trommer og riff er veldig catchy samtidig som at de er brutale. Låtene er som oftest under et minutt lange. Vokalen er en miks av dyp growling og mer høy pitch skriking. Det hele er god gammeldags grindcore og death metal.

Dette var originalt en EP på 19 minutter og jeg ser for meg at det er nesten umulig å finne den igjen i dag. I 2008 gav Relapse Records ut denne EP-en med EP-en Yeast, låter fra det for lengst glemte samlealbumet The Sounds of Ordinary Madness og livespor. En hel time med brutal og catchy grindcore. Dette er en EP enhver fan av ekstrem musikk burde sjekke ut.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*