Newsfeed

Ragnell: From the the place of God Tōlloh

Ragnell - Rebirth In Darkness

The band Ragnell is from Toluca in Mexico. The name Toluca comes from nahuatl Tōllohcān, meaning, the place of God Tōlloh. The band was formed eight years ago, and they are influenced by bands such as Watain and Belphegor. Debut mini-album Black Requiem was released by Satanath Records in 2013. First full-length album Consumed By The Eternal Darkness was released by Satanath Records, Hexenreich Records, Sphera Noctis Records and Dark East Productions in 2014. The main goal for Ragnell is to create a dark but strong atmosphere, packed with blast beats, high and low growls, a trip to hell. The track Devine Eradication,

After 5 years the Mexican black/death metal band Ragnell is back with their 2nd album Rebirth In Darkness. Unholy hymns directly from the infernal abysm, they will embrace you in darkness. Dark riffs, blast beats, high and low guts, and there are fair amont of dark and despairing elements. Some tracks are with much emotions, and some are very, very hectic. The music is probably for fans of band like Belphegor, Setherial, Gogorroth, Behemoth, old Dimmu Borgir and Tjuder. The track Dethrone,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*