Newsfeed

Arctos: From jagged monoliths of the Canadian Rockies

Arctos - Beyond The Grasp Of Mortal Hands

Arctos is the voice of the mountains, the call of the rising wild. Arctos’ savage brand of northern black metal is nice captured on the band’s full-length debut album, Beyond the Grasp Of Mortal Hands. Inspired by the godless wastelands of Northern Alberta as well as the jagged monoliths of the Canadian Rockies, Arctos brings together a special blend of sounds to craft a form of black metal rife with atmosphere and melody. The band was formed in 2014 by a group of veteran musicians, Arctos is well steeped in musical tradition. The track Autums Herald,

With the 2017 release of their debut EP A Spire Silent, Arctos stepped into the light after almost three years of writing in secret. Arctos was finally unleashed upon the public and laid waste accordingly. After years of successful shows and touring across Western Canada, Arctos continue to set their sights ever higher with the release of Beyond the Grasp Of Mortal Hands.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*