Newsfeed

Gost: Watch at your own risk…

Gost - Dreadfully Pious

Gost deliever a powerful synthwave/retrowave sound. Gost release a new music video for their track Dreadfully Pious. The song is a homage to the 80s slasher flicks that heavily influence Gost.

«Baalberith makes a brutal return in the video for Dreadfully Pious. We would like to thank the director Diego González Cruz, cinematographer Andrés F. Morales and producer Pivote and Plot Studio for their absolutely beautiful and violent vision! Warning! This video contains graphically violent imagery. Watch at your own risk», states Gost about the video.

Gost recently announced the invocation of Carreau who joined Baalberith live on stage. For the recording, mix and mastering of the new opus, Valediction, Gost teamed up with Jaime Gomez Arellano who worked with the likes of Paradise Lost, Solstafir, Priomordial, Myrkur and many more. The result is a volatile mix that ranges from synthwave/retrowave to the most raging and extreme caverns of black metal. The track Ligatures Mark,

Gost soon have a European headline tour which features French black death metal force Svart Crown.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*