Newsfeed

Angantyr: Dansk råskap

Angantyr - Endeløs

Det er altfor lite snakk om dansk black metal, så la meg rette søkelyset i retning av Angantyr. Angantyr er et av de mange prosjektene til Ynleborgaz, og han står for alle instrumentene og vokal. Han har gitt ut en rekke album under Angantyr, som vi skal se nærmere på i fremtidige anmeldelser, men jeg føler det beste stedet å starte er demoen som kom først.

«Endeløs» er naturlig nok mer rå enn albumene som kom etter, men har en fantastisk lydkvalitet til tross av det. Ikke fantastisk som i glattpolert eller noe sånt, men fantastisk som i rå, stygg og iskald lyd. Musikken på demoen er også mer primitiv enn albumene, noe som gir den en barbarisk og ond følelse.

Dette er skikkelig black metal med andre ord. Til tross av rå og primitiv lyd, så føles ikke demoen amatørmessig ut. Det er ingenting sloppy eller klønete med musikken, bare ren ondskap, mørke og massedrap av kristne.

«Endeløs» er veldig typisk black metal som kanskje ikke er den mest originale, men det er mye energi i musikken som gjør at det er absolutt verdt å høre på denne demoen. Den fungerer som en påminnelse på hvorfor man liker black metal. Man kjenner de stygge og harde riffene strømme gjennom kroppen mens man hører på. Det er tvilsomt noen vil klare å finne faktiske kopier av «Endeløs» nå, men alle låtene er reutgitt som bonusspor på digipackutgaven av «Kampen fortsætter».

Lenker:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*