Newsfeed

Among The Seeking: Kort og brutalt

Among The Seeking – Excoriated Prevalence (ep)

Den amerikanske gitaristen Andrew Giordanengo, har tatt med seg en del gjestemusikere på denne relativt korte utgivelsen. Av disse finner man blant andre Daniel Gailey fra Becoming The Archetype, og Charles Caswell fra Berried Alive.

Giordanengo skriver selv på facebooksiden sin at musikken progressiv, groovy deathcore, som jeg kan godt kan være enig i. Han skriver også at den er instrumental, noe den ikke på «Excoriated Prevalence», der det er to growlere, den ene av den mer brutale dødsskolen, mens den andre i det litt mer skrikete, lyse laget.

Skiva starter med en intro som tar for seg en hysterisk mann over telefon, som er overbevist at aliens tar over jorda. Ellers består denne ep’en av to sanger på rundt fire minutters merke, og to på rundt minuttet. Jeg vil kalle musikken brutal, men lett tilgjengelig, med godt, melodiøst gitarspill og fete riff, og er musikk som passer best i en livesammenheng, selv om det også fungerer godt på plate. Dessverre er skiva over, før den i overhodet har begynt.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*