Newsfeed

Alpha Drone: Okkultisme og UFO-er

Alpha Drone - Alpha Drone

Black metal og industrial/støy er to sjangrer som trives med å være obskur og være bortgjemt i de mørkeste krokene av den musikalske undergrunnen. Både black metal og industrial/støy tar i bruk mørke, dystre og monotone lydlandskaper for å skape stemning, så det er bare naturlig at de to sjangrene går perfekt sammen.

Man tar virkelig lo-fi og stygg black metal der gitarene høres ut som de er spilt inn med en ødelagt forsterker og tatt opp med en gammel kasettspiller i naborommet, legger på samples av obskure og sære religiøse ritualer, creepy synth og støy, så får man det første Alpha Drone albumet.

Musikken er veldig monoton til tider, men det har en veldig hypnotiserende effekt som drar lytteren inn den grimme og okkulte atmosfæren. Man føler at man hører på noe som ikke er ment for dødelige mennesker, men ritualene til reptoids og alle de andre onde romvesenene som konspirasjonsteoretikere tror på. Det er virkelig sur og sær musikk for mørke stunder hvor man har lyst til å tro at The X-Files er en dokumentarserie.

Dette er musikk fra en verden hvor det paranormale er virkelig, utenomjordiske trekker i trådene bak regjeringen og okkulte vitenskaper og science fiction er fakta. Black metaldelene er som nevnt veldig lo-fi, nesten i bakgrunnen av de andre musikalske elementene. Riffene er veldig monotone og minimalistiske, så dette er black metal for de av oss som liker mer ambient og atmosfærisk black metal. I likhet med musikken, så er selveste utgivelsen obskur. Jeg klarte å få tak i en kopi før den ble solgt ut, så er du ute etter en kopi, så er du for sent ute og må håpe på at den dukker opp brukt et sted. Man kan selvsagt laste den ned som mp3, men det er å jukse.

Lenker:
Hjemmeside
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*