Newsfeed

Chronosphere: Veldig amerikansk thrash fra Hellas

Chronosphere - Envirusment

Chronosphere er nok et retro-thrashband som holder den gamle 80-tallssounden i livet. De er kanskje ikke spesielt originale i den forstand, og folk som er møkk lei av retro-thrash trenden kommer neppe til å bli imponerte, men jeg liker det.

De er et gresk band, men i motsetning til de fleste andre greske retro-thrashband som går for den klassiske råe og brutale tyske sounden, så går Chronosphere for en mye mer amerikansk sound, der klassisk Metallica og Testament er hovedinspirasjonen. Bandets styrke ligger i gitarene, der det kjøres på med jævlig kule riff og gitarsoloer. Det er mange låter på albumet som garantert vil få lytteren til å headbange.

Det er egentlig ikke så mye mer jeg ønsker å si om dette albumet annet at hvis man liker gammel Metallica og Testament, så vil man like dette. Det er absolutt et album for de av oss som aldri kan få nok thrash her i livet, men den viktigste grunnen jeg skriver om dette albumet er for å få det ut av veien slik at jeg kan skrive om det langt mer geniale albumet de gav ut to år etter Envirusment. Dette er et jævlig bra album, men oppfølgeren er enda bedre.

Lenker:
Facebook

Hjemmeside

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*