Newsfeed

Trenchrot: Den nye bølgen av old school death metal er kommet for å bli

Trenchrot - Necronomic Warfare

Tidlig 90-tallet var en gullalder for råtten og ond death metal, og nyere band som Trenchrot er her for til bringe tilbake den sounden. Det er ingenting moderne på «Necronomic Warfare», bare ren old school death metal.

Albumet består av 8 spor spilt inn for albumet og de neste 3 sporene er hentet direkte fra demoen de gav ut året før. Lydproduksjonen på demosporene er såpass lik de låtene som er spilt inn for albumet, at man nesten ikke legger merke til det. Som nevnt, så er det snakk om old school death metal.

Ikke noe tull med overdrevende tekniske riff eller tromming med andre ord. Musikken er veldig rett frem death metal der brutaliteten kommer fra den råe energien i riffene, trommingen og den hese vokalen. Musikken har tydelig røtter i både amerikansk og europeisk death metal, og vi finner alt i fra rask brutalitet til mer seige og undertrykkende doomaktige partier. Det er alt det man måtte ønske fra et album som fokuserer på den rene og klassiske death metalsounden.

Hadde «Necronomic Warfare» kommet ut i 1991, så hadde det vært en av de store klassikerne. I stedet kom det ut i 2014 og er dermed sett på som et veldig bra retroalbum fremfor noen klassiker. Personlig, så synes jeg at vi burde ignorere årstallet dette albumet kom ut, og heller fokusere på at det er fantastisk death metal fra start til slutt. Det er null svake låter og det er et album jeg kommer til å høre på livet ut.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*