Newsfeed

The Batallion: Krigersk thrash fra Bergen

The Batallion - Stronghold of Men

The Batallion er et norsk thrashband med veteraner fra den norske ekstremmetalscenen. I det åpningssporet The Spirit of Masculinity dundrer i gang, så blir lytteren bombardert med ufattelig catchy riff.

Det er skikkelig energisk musikk som pumper deg opp til gi hvem som helst juling. Dette er metal som gjør deg klar for krig. Lyrikken handler om krig og vold, og musikken gjør at det er gladvold. Man får lyst til å være den som moser inn trynet på noen og knuser skaller.

Musikalsk sett er det ganske moderne thrash med glattpolert produksjon, men ikke på noen negativ måte. Den skitne følelsen av old school thrash er der, og det er et lite hint av black metal som gir riffene et ekstra løft.

Liker du thrash, voldelig musikk, skikkelig tøff metal med masse energi og som er catchy som faen, da er The Batallion bandet for deg. Det er en herlig dose med sinne og skadefryd i alle låtene. La øl og blod flyte.

Lenke:Myspace
Myspace

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*