Newsfeed

Raven: Sju minutter med perfeksjon

Jeg satser på at alle som liker NWOBHM og speed metal er godt kjent med Raven. De var en gigantisk inspirasjon for tidlig thrash metal. Deres energiske og hyperaktive riff kan bare beskrives som fantastiske. De bare kjører på uten å stoppe opp for noe eller noen. Med noe små unntak her og der, så har musikken deres vært solid hele veien og flere av albumene deres er klassikere.  Alt startet med singelen Don’t Need Your Money fra 1980. Side A er tittelsporet og side B er Wiped Out. Begge er fantastiske låter. I stedet for å lese en masse ord om tidlig speed metal og greier, så kan dere heller høre på singelen her. Ta frem en øl og skru opp lyden til max. 

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*