Newsfeed

Sextrash – Sexual Carnage

Sextrash - Sexual Carnage

Sextrash er et av de bandene som kun er kjent for fans av old school brasiliansk thrash og tidlig ekstrem metal, men de som kjenner til dem verdsetter deres skitne thrash metal med hint av både tidlig death- og black metal. Det er tydelig at dette bandet er inspirert av Sarcófago både når det kommer til image og musikk. De har den råe og stygge lyden den brasilianske scenen var kjent for på 80-tallet, bare med litt mer fokus på sex og perversjoner enn bare satanisme og blasfemi. Riffene er råe og raske med en god dose med rask thrashtromming og blast beats. Musikken føles nesten kaotisk til tider, og den har den barbariske og ville følelsen denne type thrash skal ha. Ingen av låtene er lange og treffer lytteren med det ene blitskrigangrepet etter det andre. Vokalen er en mix av hes rop og dyp growling.

Det er ingen tvil om at man hører på god gammeldags brasiliansk ekstrem metal. Man kan føle at Satan var med dem da de spile dette albumet inn i en orgie av sadomasochistisk sex og sodomi av kristne verdier. Dette er et av de albumene som er perfekt å drikke seg dritings til mens man voldtar ei nonne og/eller liket til paven. Sexual Carnage fanger opp den brasilianske ånden av metal og blasfemi. Sextrash ble aldri et av de største og meste kjente bandene fra den brasilianske thrashscenen på 80-tallet, og når de endelig gav ut dette albumet, så hadde både death metal og black metal så vidt begynt å ta over den brasilianske ekstrem metalscenen. Heldigvis er det nok av metalheads som interesserer seg for dette albumet til at det er blitt reutgitt med EP-en XXX fra 1989 som bonusspor. Elsker man skitten thrash med en god dose tidlig death metal, så er det en selvfølge at man burde skaffe seg Sexual Carnage.

Lenke:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*