Newsfeed

Bloodsworn: All hyllest til Satan

Bloodsworn - All hyllest til Satan

Spilt inn i 1999 og først utgitt i 2008, så er dette det første, og så langt det eneste albumet Bloodsworn har gitt ut. Dette Hønefossbandet er ganske obskurt selv blant fans av norsk black metal, men har du hørt om dem, så er det kanskje fordi Trondr Nefas var bassist under innspillingen.

Musikken er rå, stygg og rask black metal. Den typen med lynraske riff som er primitive, men effektive. Ikke bare er de råe og brutale, men de er ganske catchy og lette å headbange til. De kjører på uten nåde og gitarist Ravenloft (kanskje mest kjent under navnet Diabolous) er ikke redd for å sette i gang noen ville gitarsoloer. Trommene er gjort med en trommemaskin, som kjører på med blast beats. Hadde det vært en virkelig trommis som hadde spilt inn dette, så hadde cymbalene på trommesettet vært slått i stykker etter bare to låter, for de dukker opp hele tiden gjennom alle låtene.

Vokalen er gjort av E. Satanael, som ikke har spilt inn noe mer verken før eller siden dette albumet. Hans stil er en sint og litt hes roping som er gjemt litt bak i lydbildet. Alt på albumet høres rått, stygt og lo-fi ut, så det er tydelig at ventetiden mellom innspilling og utgivelse ikke gikk til å finpusse lydproduksjonen.

Det er et veldig rettfrem rå black metal uten noe pynt eller jåleri. Alle låtene kaller på Satan og det er null pauser fra det soniske angrepet man utsetter seg for når man setter på All hyllest til Satan. Det er selvsagt nok av black metalalbum der ute som er råe og bråkete, men fordi det er mye bruk av gitarsoloer og det er en veldig fin old school følelse til riffene, så har dette albumet sitt særpreg som fungerer.

Det er like mye et album man kan headbange til som at det er et album man kan sette på for å ha en mørk stemning under satanistiske messer. Det er ikke et album for alle, men kun for de av oss som liker stygg og satanistisk black metal av den gamle sorten. Dette er metal for de som seriøst gir all hyllest til Satan.

Lenker:
Myspace

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*