Newsfeed

Boudain: Stoner doom eller doom med stoner?

Boudain - Boudain

Boudain er et band fra Louisiana som som spiller doom med en god dose stoner. Eller kanskje det er stoner med en god dose doom. Noen vil kanskje si at det er en ettersmak av sludge på grunn av den litt hese og ropende vokalen, men jeg vil ikke gå så langt i sjangerbeskrivelsene. En ting er sikkert, og det er at de har tunge og seige riff med en rå og fuzzy gitartone. I likhet med mange andre band i denne stilen så er selvsagt Black Sabbath inspirasjonen, men jeg hører mer Orange Goblin og Kyuss i musikken deres. Til tross av at stonerelementene er så tydelig, så er det nok doom i riffene til enhver fan av tradisjonell doom burde finne noe å like med musikken deres. Denne selvtitulerte EP-en er en halvtime med stoner man kan kose seg med hva enn lovlig/ulovlig russtoffer man måtte foretrekke. EP-en avsluttes med en cover av ZZ Top låta Just Got Paid, som rocker hardt.

 

Boudain har siden den gang gitt ut et album, men jeg har null peiling om det er like bra som denne EP-en. EP-en er forlengst utsolgt på CD, men du kan fortsatt høre den på deres Bandcamp.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*