Newsfeed

Mort aux Gueux: Kulde fra Quebec

Mort aux Gueux - Vaurien

Vaurien er en 15 minutter lang EP av Quebecbandet Mort aux Gueux. Bandnavnet betyr død til tiggere, noe som jeg antar skal reflektere deres misantropiske holdning til menneskeheten, mens Vaurien betyr røver. Det er en selvfølge at all lyrikken deres er også på fransk. Musikken er som forventet lo-fi og stygg black metal.

Vi snakker om råe raske riff med raske trommer. Gitarspillet er ganske bra, men det er vanskelig å plukke opp på grunn av den råe produksjonen. De eneste låtene av de fem som er på denne EP-en som ikke er raske og sinte er den tredje og fjerde låta. Den tredje går ned i et doom tempo. Den har iskald og dyster atmosfære i store doser og er et lite avbrekk fra det grimme angrepet resten av låtene er, mens den fjerde er en akustisk stykke som varer bare i 46 sekunder.

Dette er klassisk stygg black metal som går mer inn for å være iskald og rå enn noe annet. Det er den typen black metal jeg alltid kommer tilbake til, fordi det er den typen som virker best.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*