Newsfeed

Hellripper: En grim samling av old school råskap.

Hellripper - Complete and Total Fucking Mayhem

Etter å ha gitt ut EP-en The Manifestation of Evil i 2015 og vært med på tre split-album, så samlet James McBain alle Hellripper-låtene som var spilt inn frem til 2016 på dette samlealbumet. EP-en sammen med split-albumene utgjør knapt en halvtime med musikk, men det er kvalitet over kvantitet. Dessuten er ikke alle like heldige som meg, som klarte å sikre seg en kopi av EP-en før den var utsolgt. 

Med tanke på at jeg ikke har noen kopier av split-albumene, så passer det meg perfekt at dette samlealbumet ble satt sammen. Når det kommer til musikken, så kunne jeg likegodt bare kopiere anmeldelsen jeg skrev om EP-en. Alle låtene er i den råe miksen av black metal og speed metal, som er tydelig inspirert av den første bølgen. Digger du metalen rått, raskt og tøft, så har du all grunn til å høre på disse sporene.

Du kan streame Complete and Total Fucking Mayhem på Bandcamp. Du kan også kjøpe den på kassett og vinyl der, men det er bare to kopier igjen av vinylutgaven. Hellripper er et prosjekt som fortjener din støtte. Det er nok av retroband der ute, men få fanger opp den rette sounden til 80-talls black metal som Hellripper. Om du ikke planlegger å kjøpe noe, så hør i det minste på disse låtene for å få en god dose med satanistisk speed.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*