Newsfeed

Angantyr: Sejr

Angantyr - Sejr

Etter to solide demoer og et fantastisk debutalbum, så kom endelig det andre Angantyr albumet ut i 2004. Sejr åpner med en stemningsfull ambient intro fylt med lengsel etter et hedensk Danmark, for og så sette i gang den iskalde lydfronten fylt med rå og raske riff og blast beats. Det er ikke tvil om om at dette er black metal som river både i kropp og sjel.

Det er rått og aggressivt som bare faen, men det ligger en sterk melankoli over det hele. Ynleborgaz, som står for alle instrumenter og vokal, unntatt fiolinen som dukker opp i åpningssporet En falden kriger, har ikke spart på noe som helst og kjører hardt på med alt han har. Resultatet er klart og tydelig veldig rett frem black metal, men den høres variert ut i låtstrukturen, og den føles aldri kjedelig eller klisjé ut. Sejr et et godt eksempel på black metal gjort riktig.

Dansk vinter er kanskje litt mildere enn den norske, men man kan se for seg danske vikinger i den tidlige middelalder plyndre og brenne ned kirkene i Danmark i vintermørket, og drive de kristne ut med tvang og vold når man hører på dette albumet. Det har den rette følelsen og lyrikken for dette. En seier over Hvitekrist og en seier for dansk black metal.

Lenke:
Facebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*