Newsfeed

Untimely Demise: En solid start

Untimely Demise - City of Steel

Fra den canadiske prærien kommer det canadiske thrashbandet Untimely Demise. De har så langt gitt ut tre album og de holder seg trofast til den sinte og aggressive stilen av god gammeldags thrash metal. De forstår at thrash handler om riff og de sørger for at alle låtene er fulle av dem.

Både riffene og vokalstilen minner om de tyske thrashbandene fra 80-tallet, men måten de bruker melodier og gitarsoloer på minner om mer moderne melodiøs death metal. Det er typisk thrash, men moderne nok til at de ikke føles som enda et retroband. Det fungerer og det er lett å like City of Steel, men det er ikke et genialt album på noen måte. Det er heller ikke et svakt eller dårlig album på noen måte, bare ikke så bra som det bandet gav ut i ettertid.

For det som gjør dette til et band som er virkelig verdt å sjekke ut er oppfølgerne, men siden dette er fortsatt et bra nok album, så skriver jeg om det her før jeg takler de senere albumene. De selger dette og de andre to på CD på deres Bandcamp, og det er verdt å skaffe seg alle tre når man først er i gang. For liker du hva man hører på City of Steel, så vil du elske oppfølgerne, og det er fantastisk å høre hvordan de utvikler seg gjennom albumene.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*