Newsfeed

Black Fucking Cancer: Black metal som virkelig river i øregangene

Black Fucking Cancer - Summoning Aural Hell

California er ikke det mørkeste og grimmeste sted på jord, men man skulle nesten tro det etter å ha hørt demoen Summoning Aural Hell av Black Fucking Cancer. Første spor åpner med høyfrekvent støy fra gitarforsterkeren, og støyet strekkes til nesten to minutter før det virkelige soniske angrepet starter. Med hjelp av trommer bygger støyen opp et lydlandskap av ubehagelig stemning før låta virkelig starter med voldelig og brutal black metal.

Mye black metal fokuserer på å prøve å bygge opp en mørk stemning, men Black Fucking Cancer gir faen og spiller bare knallhardt og tungt. Dette er den ville og stygge formen for black metal som husker at sjangeren skal være ekstrem. Black Fucking Cancer holder ikke tilbake med blast beats og raske riff, de bare kjører på alt mens vokalisten spyr ut hat og sinne med den hese stemmen han har. Jeg kan se for meg at dette er et intenst band når de spiller live.

 

I likhet med mange demoer, så er ikke Summoning Aural Hell spesielt lang, men den er intens og man kan føle en blodtørst for mer. Vanligvis skriver jeg kun om utgivelser jeg har en fysisk kopi av, men Summoning Aural Hell var utsolgt i det jeg bestilte den. Jeg fikk pengene tilbake, men jeg har i det minste fremdeles mp3-ene jeg lastet ned fra Bandcamp. Man kan fortsatt streame den der, så sjekk bandet ut når du føler trangen til å høre på black metal som virkelig river i øregangene.

Lenke:
Bandcamp

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*