Newsfeed

Crucial Rip: Hasj og slam

Crucial Rip - Bong Rip Evisceration

Med knappe 12 minutter, så er Bong Rip Evisceration et perfekt stykke med slam death metal. Det er den brutale bruken av simple midtempo death metal riff sammen med utbrudd av raske partier og den dype growlingen som gjør at denne EP-en er så bra. Det er veldig stereotypisk slam i den grad at alle elementene for stilen er der, men Crucial Rip viser at de har talent. Crucial Rip viser at de kan spille instrumentene sine til tross for at de spiller en såpass primitiv og hjernedød form av death metal som slam, og i motsetning til så mye annen slam, så kan man faktisk høre bassgitaren hvis man følger med.

Ellers er den brutale dosen med idiotisk slam noe man enter elsker eller hater, der musikken er skreddersydd til en voldelig og nådeløs moshpit. Ut i fra både bandnavn, tittel på sanger og EP-en, samt platecoveret, så er det tydelig at bandet digger å røyke hasj. Det er ganske vanlig for slam scenen, men det er hyggelig å se et slamband som handler mer om det enn bare voldtekt og brutale drap.

Bong Rip Evisceration er en kort utgivelse, men slam er en stil som aldri har vært kjent for lange album. CD-en er for lengst utsolgt, men man kan fortsatt høre låtene på deres Bandcamp. Bong Rip Evisceration er perfekt når du vil høre noe blytungt, knallhardt og brutalt. Det er neppe noen utgivelse som vil overbevise noen som ikke liker slam til å bli noen fan, men digger du denne stilen, så burde du absolutt høre på Bong Rip Evisceration.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*