Newsfeed

Sauron: 34 minutter med juling

Sauron - Satanic Assassins

Etter det brutale angrepet som var Thrash Assault i 2004, så kom Sauron tilbake med et nytt angrep i 2008 med Satanic Assassins. I likhet med debuten, så er det snakk om rå thrash metal fra start til slutt. Åpningssporet Poser Holocaust sier klart og tydelig ifra at de er her for og sloss og drepe.

Det er en dose av tidlig black metal i soundet, både i riff og i atmosfæren, samt en klar ettersmak av tysk thrash. Musikken på Satanic Assassins kommer ikke akkurat med noen overraskelser hvis du har hørt debuten, men det er aldeles ikke noe problem siden dette er akkurat den type musikk du bare må ha mer av. Det er den dosen med rask, stygg og voldelig thrash man trenger hver natt for å holde hatet og aggresjonen gående.

 

Satanic Assassins er ikke noe spesielt langt album med sine 34 minutter, men det er å forvente av denne stilen. Det råe soundet er laget for disse korte stundene med sinne og kaos, så ofte trenger ikke et slikt album å være langt. Digger du rå black thrash, så er amerikanske Sauron et band du absolutt burde sjekke ut. Satanic Assassins er akkurat det albumet du trenger for å komme i rette stemning til å drepe for Satan.

Lenke:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*