Newsfeed

Beyond Grace: Progressiv og teknisk

Beyond Grace - Seekers

Beyond Grace er et britisk death metalband som ligger på den mer tekniske og progressive siden av sjangeren. I likhet med de fleste tekniske band, så er det tydelig at de som er i Beyond Grace har talent og det er mye som foregår i det instrumentale. Riffene er som forventet avanserte, men de holder låtstrukturen veldig enkel og rett frem. Dette er ikke et av de bandene som må vise hvor flinke de er med å spille så teknisk som overhodet mulig.

I stedet fokuserer Beyond Grace på å skrive gode låter og lar det tekniske være en naturlig del av låtene. En ting som står ut i musikken er de veldig gode melodiøse gitarsoloene. De fungerer som en fin kontrast til det brutale lydbildet. Det er heller ikke et konstant kjør med blast beats og nonstop brutalitet. Låtene er veldig dynamiske og selv om de ikke er redde for å være brutale, så er det ikke det som er fokuset. De går bort i fra mange av klisjéene man finner i teknisk death metal på den måten.

Seekers er langt i fra det mørkeste, det mest brutale eller det mest tekniske death metal har å by på, men liker du at death metal er teknisk samtidig som at det er gode gitarsoloer og som fungerer samtidig som gode låter utenfor det vi tenker på som typisk death metal, så vil du bli mer enn fornøyd med dette albumet. Liker du den mer progressive siden av teknisk death metal, så har du all grunn til å høre på Seekers.

Hele albumet kan høres gratis på deres Bandcamp, og er du platesamler, så kan du også kjøpe albumet på CD der. Beyond Grace er et band som er verdt å støtte og Seekers er album som hører hjemme i enhver platesamling med fokus på det tunge og det tekniske.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*