Newsfeed

Ravenous Death: Råskap og død

Ravenous Death - Ominous Deathcult

Mexicanske Ravenous Death er et band som forstår hvordan death metal skal være. Det er snakk om musikk hvor alt er rått, hardt og stygt. Når man hører de raske riffene og trommingen sammen med den dype growlingen, så er det ingen tvil om at dette er death metal.

Mange av klisjéene for sjangeren er på plass, men til tross for det, så har Ravenous Death et sound som er deres eget. En ting jeg liker godt er at de har en tungt og brutalt sound slik death metal skal ha, men det er en råskap i gitarene som virkelig river i øregangene, og man kjenner trangen til å både headbange og drepe vokse for hvert sekund. Ominous Deathcult er en solid EP på 19 minutter, og digger du death metal, så har du all grunn til å høre på den.

Og i likhet med de fleste nyere band, så har de en Bandcamp hvor du kan høre dem. Det er absolutt verdt å klikke på linken, og liker du hva du hører, så burde du vurdere å kjøpe CD-en. Den hører hjemme i en hver brutal platesamling og du viser støtte til et band som fortjener det.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*